Techniek

Prepress
Deze afdeling wordt bemand door uitsluitend gekwalificeerde mensen die werken met moderne apparatuur en workflow ondersteuning. Elke opdracht wordt eerst geproefd en intern gecontroleerd.

Digitale drukkerij
In maart 2009 heeft Druno en Dekker geïnvesteerd in een Xerox 700 digitale printer, sterk in zwart/wit en kleur. Extra apparatuur is aangeschaft om drukwerk te voorzien van NAW-gegevens en coderingen. Inmiddels werken wij voor diverse (retail-)organisaties waarvoor wij hun drukwerk voorzien van NAW-gegevens, waarna deze worden verpakt en verzonden. Maar ook full colour Direct Marketing Acties kunnen wij voor u verzorgen. Door de samenwerking met Alkemade Printing beschikken wij ook over een Xerox Igen3.

Drukkerij
De drukkerij is uitgerust met moderne drukpersen die gekoppeld zijn aan de prepress. Dat scheelt inrichttijd. We werken met bio-inkten en de 4-kleurenpers is uitgerust om te drukken zonder het gebruik van alcohol. Wij werken in de drukformaten 35 x 50 en 72 x 102 cm.

Afwerking en logistiek.
Afwerking en logistiek doen we grotendeels intern, waar nodig in samenwerking met zusterbedrijf NKB. Snijden, vouwen, geniet-gebrocheerd binden en de handling vindt in eigen huis plaats.

Voor de aflevering van uw producten zijn chauffeurs elke dag onderweg.