Samenwerking

Druno en Dekker Drukkers heeft een zusterbedrijf in Bleiswijk: Drukkerij NKB. Bij NKB werken zeventien medewerkers en beschikt over een zeer modern machinepark. In 2008 heeft NKB heeft gelijktijdig met zusterbedrijf Druno en Dekker het ISO 9001 certificaat behaald. NKB beschikt over een eigen afwerk afdeling. Dit betekent dat NKB in staat is flexibel en zeer kostenbewust te werken voor de klant.

Enkele belangrijke investeringen:

  • In 2006 is een volledige nieuw prepress CTP machine aangeschaft die volledig automatisch wordt aangestuurd. Ook de workflow programmatuur, die alle documenten controleert, indeelt en drukklaar maakt, is vernieuwd. Gelijktijdig is de drukkerij versterkt met een 4-kleuren Heidelberg drukpers op formaat 52 x 72 cm.
  • In 2008 is NKB uitgerust met een plotter die kleurproeven kan maken die de perskwaliteit nagenoeg benaderen.
  • In maart 2009 zijn de andere twee drukpersen vervangen door een nieuwe generatie persen.
  • In maart 2009 is geïnvesteerd in een Theisen & Bonitz geniet-gebrocheerd-machine voor de afdeling Afwerking.

De samenwerking tussen Druno en Dekker en NKB is intensief. Op piekmomenten of uit efficiëntie overwegingen worden over en weer opdrachten verdeeld. Daarnaast voert NKB een deel van de afwerking voor Druno en Dekker uit. Omgekeerd besteedt NKB regelmatig printwerk uit op de Xerox 700 printer van Druno en Dekker. De klant merkt hier overigens niets van. Juist door deze intensieve samenwerking zijn we als totale organisatie zeer flexibel en in staat om grote en kleine opdrachten altijd volgens afspraak en op tijd af te leveren.